Ontslag vanwege andere baan

Ontslag vanwege andere baan. Dit is een veel voorkomende reden voor ontslag, de werknemer heeft een andere baan gevonden die meer bij hem past en kiest ervoor om deze weg in te slaan. Dit is vaak een manier van ontslag nemen die de werkgevers het minst erg vinden aangezien het weinig te maken heeft met het bedrijf zelf.

Pieter Derks
Jan van loonweg 11
1123XJ Amsterdam

CreativeSolutions B.V.
De goudenweg 213
1023 BD Amsterdam

Amsterdam, 1 november 2016

Geachte heer Van Mourik,

Middels deze brief wil ik mijn ontslag indienen. De reden dat ik mijn ontslag indien is het feit dat ik een andere baan heb gevonden die meer bij mij past, naar mijn gevoel kan ik hier meer doorgroeien en dit is wat ik graag wil doen. Hierbij biedt ik dan ook officieel mijn ontslag in als werknemer van CreativeSolutions B.V., met inachtneming van de opzegtermijn van één maand is 1 december 2016 officieel mijn laatste werkdag.

Ik zal er tevens alles aan doen om mijn lopende zaken op tijd en juist af te handelen, zodat de overdracht aan mijn collega’s soepel en vlot verloopt. Verder wil ik u bedanken voor een leuke tijd, ik heb tijdens mijn werktijd veel geleerd bij uw bedrijf en hier ben ik dankbaar voor. Mede hierom wil ik u vriendelijk vragen of u een getuigschrift voor mij af wilt leveren, aangezien het een wederzijdse fijne samenwerking was. Ik hoop u in de toekomst nog eens tegen te komen en ik wens uw bedrijf het allerbeste toe.

Met vriendelijke groet,

(handtekening)

Pieter Derks

Advertentie tip