Per direct ontslag

Per direct ontslag. Soms is de situatie bij jouw huidige bedrijf niet meer gewenst en wil je per direct ontslag nemen. Dit komt vaker voor en dit kan om allerlei redenen zijn. In de onderstaande brief is een voorbeeld gegeven waarbij de werknemer vindt dat de werkzaamheden niet bij hem passen en herhaaldelijk om verandering heeft gevraagd, dit is niet gebeurt en daarom wordt het contract opgezegd.

Pieter Derks
Jan van loonweg 11
1123XJ Amsterdam

Allsales B.V.
De Ruijterkade 12
1012AS Amsterdam

Amsterdam, 1 november 2016

Geachte heer Engelsen,

Via deze ontslagbrief wil ik graag per direct mijn ontslag bij AllSales indienen, de reden voor dit ontslag is bekend bij u aangezien ik hier meerdere malen over gepraat heb met u. Aangezien er een wettelijk geldende opzegtermijn van één maand is zal mijn laatste werkdag bij AllSales officieel op 1 december 2016 plaatsvinden. Na meerdere gesprekken over het feit dat ik graag andere werkzaamheden zou verrichten is het mij duidelijk dat dit niet gaat gebeuren, dit is voor mij reden om mijn contract op te zeggen.

Uiteraard ben ik enige tijd werkzaam geweest bij u en daar wil ik u alsnog voor bedanken, ik heb veel geleerd in mijn functie voor uw bedrijf. Daarom wil ik u bedanken voor het vertrouwen wat u in mij gesteld heeft en wens ik u en AllSales nog veel succes toe.

Hoogachtend,

(handtekening)

Pieter Derks

Advertentie tip